Coaching/lessen

Ik help je verder.

Coaching/lessen

Elke band of individuele muzikant komt een keer op een punt dat hij “iemand van buitenaf” naar zijn werk of prestatie wil laten luisteren of kijken.

Als coach voor bands in alle denkbare samenstellingen houd ik me vooral bezig met samenspel, arrangementen, songkeuze, podiumpresentatie en de sound van de band. Het kan zijn dat het nodig is om een coach voor een generale repetitie te hebben of voor langere tijd tijdens de weg naar een concert of productie. Misschien wil je juist na een optreden graag begeleiding of feedback. Ik speel meerdere instrumenten en verschillende stijlen wat mij een breed inzetbare coach maakt. Daarnaast heb ik de nodige podium en studio ervaring met bands, bigbands en HaFaBra orkesten. 

Individuele lessen kunnen we uiteraard ook afspreken. Hiervoor hanteer ik een minimum leeftijd van 12 jaar. We spreken dan een aantal lessen af en maken samen een lesplan met leerdoelen die de leerling belangrijk vindt. Daarnaast mogen ouders van jongere kinderen bij de eerste les aanwezig zijn(tot 14 jr). Op verzoek kunnen we een voortgangsgesprek plannen voor de zomervakantie. Je kunt kiezen uit lessen van 25 of 45 min.

Ook als dirigent voor slagwerkgroepen ben ik inzetbaar. Ik heb slagwerkgroepen gedirigeerd variërend in grootte van 4 tot 12 man. Voor deze groepen schrijf ik doelgroepgerichte stukken of arrangementen. In de repetities besteed ik o.a. aandacht aan technische vaardigheden, samenspel, dynamiek en de show.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of voor een afspraak.

Plezier van de band of leerling staat voorop!

canstockphoto1682266